Rozbíjím se - projekt na pomezí gastronomie a designu - zahrnuje unikátní kolekci čokolád podle vlastních originálních receptur, které navrhuje stejnojmenné food design studio.
Jakmile je zmíněný design, je jasné, že výjimečné čokolády si žádají také výjimečný obal. A na něm si autorky dávají pokaždé záležet. Kateřina Tomišková popisuje, proč padla volba na Colorplan a jak se s ním pracovalo.
"Design obalu je pro nás jedním ze zásadních střípků, který dotváří myšlenku o čokoládách. Pečlivě si vybíráme materiály, se kterými pracujeme, a již samotný papír nás fascinuje.
Jeho struktura, která si vás získá na první dotyk, a barva, kterou máte stále před očima. U papíru Colorplan jsme hned věděli, že čokolády Rozbíjím se si zaslouží vzájemné propojení."
"Pro Valentýnskou edici jsme hledali papír světlý s teplejšími tóny a jemnou strukturou. Colorplan podtrhl koncept edice a pracovalo se nám s ním velmi dobře. Zabalili jsme do něj francouzskou hořkou čokoládu Pralus Madagascar 75 % se sušenou malinou a růžovým pepřem a přiložili kartičku, na kterou lze napsat osobní vzkaz.
Celá myšlenka však nespočívá v tom, co se napíše, hlavně s Láskou. Naše Láska je pak vyjádřena tímto příběhem: "Nikdy nevytáhneš zlatý šíp zapíchnutý v srdci."
Více o projektu najdete na www.rozbijimse.com. Prohlédněte si fotografie Petry Bejdové.