Papíry pro případný styk s potravinami
V posledním čtvrtletí jsme zařadili do našeho sortimentu také papíry a kartony s certifikátem pro přímý styk s potravinami.
Cocoa Shell
-
Papíry jsou dodávány ve 120, 300 a 350 gr.
-
Navíc jsou zajímavé tím, že do zanášky jsou přidávána vlákna ze slupek kakaových bobů,
které se jinak bez užitku likvidují.
-
Primárně byl tento papír vyvinut pro předního anglického výrobce čokolád, jde vlastně
o zabalení čokolády do svého původního obalu.
Natural Obidián
-
Je nabízený ve 120, 165 a 330 gr.
-
Jedná se o nejčernější karton s přírodním povrchem, který je na trhu.
Wibalin DFC
-
K dispozici ve 120 a 300 gr v černé a bílé barvě.
-
Ve 120 gr jde o klasický materiál určený na potahovanou kartonáž.
-
V samém závěru roku jsme uzavřeli dohodu s papírnou Gmund a máme k dispozici kolekci Gmund of
Food. Tato kolekce má 4 odstíny se třemi různými povrchy. Jak je zvykem u papírny
Gmund, jde o špičkový materiál na luxusní obaly.
Je k dispozici i manuál, který je nutné dodržet, aby i výsledný obal mohl být použit
pro přímý kontakt s potravinami.
Nechcete přijít o další články?
Zde vyplňte svůj e-mail
Také můžete sledovat naší stránku na
Facebooku